Over Christa

Integrator

hello

Over Christa - Integrator

“Hi, ik ben Christa Benard, moeder van twee kinderen en ik ben jouw rechterhand.

Oké, ‘cut the crap’…

Waarschijnlijk heb je niet op deze pagina geklikt om een zoetsappig verhaal over mijzelf te lezen. Als je zo’n instelling hebt, dan zijn we misschien wel een goede match! Ik ben namelijk nogal praktisch ingesteld en ‘what you see, is what you get’.

Als geboren Rotterdamse heb ik het hart op de tong, ik ben altijd eerlijk en direct. Daardoor voel ik vaak feilloos aan hoe ik jou als ondernemer vooruit kan helpen. Want, laten we eerlijk zijn, als ondernemer zijnde heb je het al druk genoeg. Je bent (te) vaak nog ‘even’ met je werk bezig, checkt in het weekend wéér je e-mails en als je dan toch je telefoon in je hand hebt, ga je even door alle socials heen. Voor je het weet verlies je jezelf weer in je werk en dat is juist wat je zou willen veranderen. Want, je wilt ook een leuke ouder, partner en vriend(in) zijn!

Ik weet precies hoe je je voelt. Als moeder en ondernemer is er altijd wel iets te doen. Heel lang deed ik de dingen zoals anderen vonden dat het moest. Uiteindelijk maakte dat iedereen om mij heen gelukkig, maar ik had er zelf geen plezier meer in. Door de juiste dingen uit te besteden, te managen en te structureren weet ik precies hoe ik andere drukke ondernemers kan helpen. Tegenwoordig doe ik alleen nog maar dingen waar ik écht blij van word!

hello

Rechterhand voor mensen zonder lange tenen

Ik houd van korte lijntjes, snel schakelen en ik zorg er vooral graag voor dat alles binnen jouw bedrijf op rolletjes loopt. Daarbij neem ik geen blad voor de mond. Want als ik zie dat werkprocessen te verbeteren zijn, of dat er taken verdeeld kunnen worden; dan hoor je dat van mij. Je kunt mij zien als jouw rechterhand, die niet geschikt is voor mensen met lange tenen!

Christa regelt het wel!” – dat gevoel wil ik graag overbrengen. Samenwerken met mij betekent namelijk ook mijn 100% volle focus, ik ben er écht voor jou.

Mijn favorieten

FAVORIETE BAND: The Streamers laughing

FAVORIETE ALCOHOLISCHE VERSNAPERING: Baileys (Salted Caramel of Red Velvet)

FAVORIETE HUISDIER: Hond

 

FAVORIETE ETEN: Sushi

DROOMAUTO: AUDI RS6 (matgroen)

FAVORIETE BEZIGHEID: Dansen & Netflix

Hoe kan ik jou van dienst zijn?

Kijk wat bij je past!

VIP-DAG

Voor ondernemers die op het kantelpunt staan. Die groeien maar nog niet weten hoe ze hun WHY vertalen naar het HOE

Integrator

Voor snelgroeiende ZZP bedrijven met een minimale omzet van 150.000 (OBM)
en voor MKB bedrijven met een minimale omzet van 350K.

Klaar om kennis te maken?

Nieuwsgierig geworden ?