VIRTUEEL BUSINESS MANAGER

 

Als (online) ondernemer ben je constant aan het werk in je bedrijf. Je hebt een bepaald toekomstbeeld, een bepaalde visie, waar jij naartoe wil werken.  Jarenlang heb je dit alleen gedaan of misschien werk je inmiddels al met een (klein) virtueel team.
Je merkt dat het lekker loopt, maar je rol als leider van je bedrijf is ver te zoeken. Je bent meer aan het managen, stuurt dagelijks je team aan, bent bezig met de cijfers van je bedrijf, zorgt dat alle processen vlekkeloos verlopen en daarnaast wil je ook nog nieuwe klanten aan blijven trekken én had je ook nog een (sociaal) leven.

Ik weet precies hoe je je voelt. Als moeder en ondernemer is er altijd wel iets te doen.

Als je mij inschakelt als virtueel business manager, ben ik jouw rechterhand binnen het bedrijf. Ik zorg ervoor dat alle neuzen binnen jouw team dezelfde kant op staan, dat processen weer goed lopen en ben ik er voor je (online) marketing; zorgen dat we komen waar jij naartoe wil.

Christa regelt het wel!” – dat gevoel wil ik graag overbrengen. Samenwerken met mij betekent namelijk ook mijn 100% volle focus, ik ben er écht voor jou.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Jij bent toe aan de volgende stap, aan een Virtueel Business Manager wanneer:

  • je werkt met een (klein) virtueel team en de tijd om ze aan te sturen meer is dan dat je wil
  • je weer de leider in je bedrijf wil zijn i.p.v. de manager
  • processen niet soepel lopen, structuur ver te zoeken is
  • je wil werken naar je doelen en niet meer uit wil stellen
  • je je weer bezig wil houden met je klanten en het aantrekken van nieuwe klanten
  • je niet terugdeinst voor een directe en duidelijke feedback